PONIEDZIAŁEK WTOREK ŚRODA CZWARTEK PIĄTEK
śniadanie Kasza manna, kanapki z pastą jejeczną ze szczypiorkiem i rzodkiewką Makaron na mleku, kanapki z wędliną drobiową, rukola, ogórek Płatki ryżowe, kanapki z serem, pastą z tuńczyka i ogórkiem kiszonym Płatki kukurydziane z mlekiem, kanapki z polędwicą, sałata, pomidor Parówki, pieczywo mieszane z warzywami, kakao
zupa Ogórkowa Szpinakowa Grochowa Rosół Zacierkowa
II danie Indyk duszony z warzywami (cukinia, papryka, pomidory, kasza jaglana) Kluski leniwe, surówka z marchewki, jabła i selera Gołąbki w sosie pomidorowym, ziemniaki, surówka ze świeżego ogórka Filet z kurczaka, ryż, brokuły gotowane Sola, ziemniaki, surówka ze świeżych warzyw
podwieczorek Kisiel, surowa marchewka Ciasto z jabłkiem, owoce sezonowane Wafle ryżowe z serkiem waniliowym, brzoskwinie Bananowe placki owsiane z miodem, arbuz Bułka pełnoziarnista z powidłami śliwkowymi, jabłka